Ihanaa, pääsiäispyhät alkavat ja minulle se merkitsee lomaa ja kiireettömiä päiviä kotosalla. Ajattelinkin nyt toteuttaa postausidean, joka minulla on ollut mielessä jo pidempään. Pitkän pyhän aikana ehtii varmasti jossain välissä lueskella blogeja ja olisikin kiva löytää uutta luettavaa!

Niinpä kaikki te bloggaavat lukijani saatte nyt pienoisen haasteen: esittele blogisi kommentoimalla tähän postaukseen. Voit kertoa millaista blogia kirjoitat ja mikä sinua inspiroi bloggaamisessa. Muista linkittää, niin minä ja muutkin löydämme helposti blogiisi. Tästä on toivottavasti muillekin iloa pääsiäispyhiksi ja lukulistalle löytyy uusia blogeja. Blogissani käy viikottain keskimäärin 13 000 uniikkia kävijää, joten ehkäpä sinun blogiisi löytyy tätä kautta uusia lukijoita. Ja toki saa vinkata jostain muusta blogista kuin omastaan.

esittele_blogi

Ja lopuksi vielä pieni pyyntö. Blogini muutti tänne meilläkotona.fi -saitille tammikuussa ja huomaan, että linkkejä vanhaan osoitteeseeni löytyy vielä. Jos siis olet linkittänyt Valkoiseen Harmajaan oman blogisi sivupalkissa, muistathan päivitää linkin osoitteeksi: blogit.meillakotona.fi/valkoinenharmaja/

Kiitos!

Innolla odotan uusia blogilöytöjä!

Author

83 Comments

 1. Heippa Suvi!

  Itse aloitin bloggaamisen reilu 7 vuotta sitten ja aluksi se keskittyi lähinnä lapsiperheen arkeen. Nyt kun lapset ovat jo isompia, olen kirjoitellut enemmän sisustuksesta ja muodista. Blogissa hypätään kohta myös raksaelämään, sillä taloprojektimme starttasi juuri.

  Pidän modernista sisustuksesta ja haaveilen aina uusista valaisimista 🙂

  Tervetuloa kurkkaamaan

  http://eeviskainen.blogspot.fi

 2. Tervetuloa lukemaan sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa seurataan meidän perheen omakotitaloelämää rakennusprojektin alussa, keskellä ja sen jälkeen. Kotia sisustelee minä, 2 pikkuisen tytön äiti, jonka intohimona toimii kolme ässää eli sisustaminen, samba ja säihke! Kimallusta ja romantiikkaa, kodin sisustusta, unelmia ja kaikkea mahtavaa tiedossa. Tervetuloa lämpimästi lukemaan blogiani, josta ei kiiltoa, glamouria ja kimallusta puutu! 🙂

 3. Aloitin Hiekkalaatikolla blogin kirjoittamisen, kun sain tietää odottavani esikoistani, joka täyttää piaan jo vuoden. Tytön syntymän jälkeen olen kirjoittanut säännöllisen epäsäännöllisesti ja nyt alkaa taas kirjoittaminen tuntua siltä omalta jutulta.

  Hiekkalaatikolla kertoo siis minusta ja esikoisestani ja meidän perheestä ja elämästä. Iloista ja suruista, kaikesta mikä meitä kiinnostaa ja mikä meillä on nyt in ja mikä on out 😀

  Tervetuloa kurkkaamaan ja risuja ja ruusuja saa antaa <3 http://byhonna.blogspot.fi

 4. Heippa!

  Kiva tämä haaste, olisi mukava lueskella uusia(kin) blogeja pyhien aikana 🙂 Hyvä idea Suvi, kiitos tästä!

  Minulla on reilun vuoden ikäinen sisustus- ja lifestyleblogi Valkoisen vuoren rinteillä, joka löytyy osoitteesta http://valkoinenvuori.blogspot.fi/. Kuljen aina kameran kanssa pitkin kämppää ja eri tilaisuuksissa ympäri kyliä, olenkin vähän tällainen valokuvausaddikti 🙂

 5. Kivaa!

  Blogi on Syyskuun Kuudes ja löytyy osoitteesta http://www.syyskuunkuudes.com. Blogissa sisustetaan, herkutellaan ja vietetään vauva-arkea, huh. Sisustustyyli on modernin klassinen ja ote sisustamiseen sopivan rento, oma filosofia kun on täydellisen hyggen metsästys, ei pintatrendiä vaan elämää kestäviä ratkaisuja ja hyvää oloa.

  Tervetuloa ja pahoittelen tällä hetkellä sivun teknistä puolta – sivupohja on menossa telakalle lähiaikoina.

  Ihanaa pääsiäistä!

 6. Moikka!

  Kirjoitan Pilviraitti-blogia (pilviraitti.blogspot.fi). Blogissani sisustetaan ja remontoidaan rintamamiestaloa. Meillä tykätään kodikkaasta ja kerroksellisesta tyylistä. Meillä käytetään myös värejä. Varsinkin vihreä ja sininen ihastuttaa nyt. Tervetuloa vierailulle ja mukavaa pääsiäistä! 🙂

 7. Moikka

  Kiva idea tämä postaus. Itsekin etisin uutta luettavaa. Olen blogisi lukija jo monen vuoden takaa. Olet antanut inspiraatiota mm omaan Kannustalo projektiimme. Meillä on rakennusvaihe meneillään ja muutamme uuteen kotiin kesällä. Blogissa on pääasiassa inspiraatiokuvia, mutta pyrin ottamaan omiakin kuvia silloin tällöin. Oma maku on skandivaaninen, ei kovin moderni kuitenkaan. Mummolatyyliä karsin pois koko ajan.

  Oletkin käynyt kurkkimassa, mutta uusia lukijoita toivon myös erityisesti kommentoimaan, tervetuloa. Hyvää pääsiäistä.

  http://reelinki.blogspot.fi/

 8. Itsekin etsin uusia tuoreita blogeja lukulistalle, kiva idea tämä siis! Villa Ilonaa, sisustusblogia, jossa myös lifestyleä mm. ruokapostauksien muodossa, olen kirjoitellut pari vuotta. Blogi löytyy osoitteesta:

  http://villailona.blogspot.fi

  “Spin off -blogi” Dash of Design löytyy Keskisuomalaisen blogiportaalista Stoori.fi:stä:

  http://Stoori.fi/Dash-of-design

  Sinun blogiasi olen lukenut vuosikaudet ja olet ehdottomasti yksi bloggaajaesikuvistani. <3

 9. Onpas mukava postaus 🙂

  Idis & Interiöörin esittelytekstissä kerrotaan näin :

  “Blogia kirjoittaa elämäntapatouhuaja, jonka sisällä asustaa niin pedantti insinööri, kuin sellainen koheltaja Harjakainenkin. Asustaa itserakennettua omakotitaloa perheineen, rakastaa kaikkea kaunista ja elää huumorista. Rakentaa työkseen ja sisustaa harrastuksenaan. Kaikki tämä höystettynä idiksillä, joita syntyy milloin mistäkin. Tervetuloa kurkkaamaan blogiani ! ”

  Aina välillä postaan myös kuvia kauniista kotiseudustani Lapissa, lämpöisesti tervetuloa mukaan !

  Hyvää pääsiäistä tätäkin kautta Suvi <3

 10. Hei!

  Tuore blogini kertoo meidän perheen kesämökin rakennusprojektista järven rannalle. Mökki valmistui pääpiirteissään viime kesänä, ja blogissa kirjoittelen rakennusvaiheista, tulevista pienemmistä projekteista ja mökkeilystä yleensä. Kesää odotellessa…

 11. Onpas vain ihana idea! Saan täältä varmasti itsellekin monta kivaa blogia lukilistalle.

  Kirjoitan sisustuspainotteista lifestyleblogia Heinässä heiluvassa. Blogissani sisustan scandinaavisella otteella uuden karheaa pariataloa, uutta ja vanhaa sekoittaen. Rakastan myös tehdä paljon itse, joten monenlaisia DIY-ohjeita löytyy blogista. Ostimme juuri 70-luvun loppupuolen omakotitalon talon piirtäneeltä arkkitehdiltä. Tulemme remppaamaan talon täydellisesti eli blogissa pääset seurailemaan nykyisen kodin sisustamisen lisäksi vanhan talon modernisointia. Lisäksi kirjoittelen pieniä ripauksia perheemme arjesta, juhlista ja matkoista. Tervetuloa seurailemaan!

  Oikein ihanaa pääsiäistä <3

 12. Hei! Olen kirjoittanut blogiani jo yli viisi vuotta, eli aika veteraanisarjassa taidan olla. Blogin nimi on Talostakoti, ja se sai alkunsa kun olimme juuri muuttaneet ensimmäiseen itserakennettuun taloomme. Aiheet pyörivät siis nimen mukaisesti aika paljon kodin ja sisutuksen ympärillä, mutta toki välillä on esillä puutarhajuttuja, käsitöitä, ja ihan arkisiakin ajatuksia. Tällä hetkellä meillä on jo toinen taloprojekti meneillään, ja olemme asuneetkin täällä uudessa talossa jo jonkin aikaa. Eli vieläkin tehdään talosta kotia, nyt on vain talo jo kertaalleen vaihtunut 🙂 Blogia pitää suurpeheen äiti, joka ei vielä oikein tiedä mikä minusta tulee isona, paitsi että nyt on meneillään sisustussuunnittelijan opinnot eli ehkäpä sieltä löytyy se oma ala? Tervetuloa tutustumaan!

  http://talostakoti.blogspot.fi/

 13. Aina ihanaa löytää uusia blogeja luettavaksi, usein sitä jää seuraamaan vähän tavan vuoksi vain samoja hyviksi havaittuja 🙂

  Täällä blogia kirjoittelee 2 sisustusintoilijaa, joilla on kuitenkin hyvin erilaiset tyylit ja elämäntilanteet. Valokuvaus on molempien intohimo ja blogistamme löytyy sisustamisen ja yhteisten diy-juttujen lisäksi myös paljon luettavaa ja katseltavaa hyvään ruokaan, matkailuun ja perhe-elämään liittyen.

  Tervetuloa vierailemaan 2 For Living blogissamme 🙂 http://2forliving.casablogit.fi

 14. 21-vuotiaan, laulua harrastavan luokanopeopiskelijan näkemyksiä ja kokemuksia elämästä. Risuja ja ruusuja, riitoja ja rakkautta. Sisustusta uudessa kodissa ja muotia itseilmaisun keinona. Tervetuloa <3

 15. Rautatieläistalo Reply

  Leppoisaa pääsiäistä ja kiitos kivasta mahdollisuudesta saada lisää blogeja myös omalle lukulistalleni. Jään ehdottomasti seurailemaan tätä keskustelua!

  Minä ja miesvoittoinen perheeni asumme vanhassa keltaisessa yli 100-vuotiaassa rautatieläistalossa, jota remontoimme ja sisustamme rohkeilla väreillä ja iloisella mielellä. Rakastamme vanhoja huonekaluja ja viherkasveja. Vihreä on valloittanut kotimme monella tapaa. Tervetuloa meille 🙂

  rautatielaistalo.blogspot.fi

 16. Moikka !

  Olen kirjoittanut blogia reilun vuoden verran. Aloitin bloggaamisen kun olin raskaana ja pääpaino blogissa pyöri (ja pyörii edelleen) tuon meidän tytön ympärillä. Ajatuksia ja mietteitä lapsiperheen arjesta, unohtamatta kuitenkaan sitä omaa hyvinvointia ja omia mielenkiinnon kohteita; kuten sisustaminen ja haaveilu. Välillä on myös syvällisempiä kirjoituksia, joissa annetaan ajatusten laulaa kunnolla.

  Blogini osoite on http://janinacharlotta.blogspot.fi/?m=0

 17. Heipähei! Itse olen kirjoittanut blogia nyt viisi vuotta ja matkan varrella pyörähdin vuoden verran Casa-blogeissa ja nyt kirjoittelen Indiedaysin alla sisustuspainotteista lifestyleblogia. Tyyli on sangen mustavalkoinen ja melkoisen pelkistetty niin sisustamisessa kuin pukeutumisessakin. Välillä tarinoin myös nelivuotiaasta pojastani.

  http://ladolcevitaesandys.blogspot.fi

 18. Moikka!

  Eveliinan Kodissa pääset kurkkaamaan 2001 rakennetun, ja meidän perheen vuonna 2012 ostaman rivitalokolmion elämää muutoksen kourissa. Blogissa puretaan muotolija-merkonomiäidin ajatuksia ikuisesta sisustussuunnittelun tarpeesta, kerätään rohkeutta ilmaista itseään visuaalisesti, ja intoillaan onnistuneiden projektitöiden lopputuloksista kodin uudistamisen parissa.

  Eveliina P /

  eveliinankoti.blogspot.fi

 19. Moikka! Aloin pitää rakennusblogia kun raksaprojektimme pyörähti käyntiin. Silloin kirjoitin blogia osoitteessa unelmillaon.blogspot.fi Meille tuli oman mallin mukainen Jukka-talo. Kun talo valmistui, halusin aloittaa blogin joka kertoo kodista, puutarhasta ja sisustuksesta. Sitä kirjoittelen osoitteessa arjenkarusellissa.blogspot.fi

 20. Täällä yksi vasta-alkaja, vuoden alusta vasta tutustunut blogimaailman tähän puoleen 🙂 Tässä kuvaus blogistani:

  Kotitalosta rakentuu sisustuksesta, itse tehdystä, resepteistä, arjesta ja juhlasta. Täällä asustaa 30 v nainen, sen naisen aviomies ja niiden kolme lasta sekä koira. Tämä on alku, eikä käsikirjoitusta ole tehty, joten tarina elää. Tervetuloa mukaan!

  http://www.stoori.fi/kotitalosta

 21. Hei minäkin jään seuraamaan tätä listaa, jospa pääsiäisen jälkeen olisi sitten viimeisttän aikaa etsiä itsekin uusia blogeja lukulistalle.

  Itse kirjoitan Pastellimaja-blogia. Tarina sai alkunsa vajaa neljä vuotta sitten Suomen omakotitalostamme, jonka sisustaminen modernilla skandinaavisella otteella inspiroi. Sittemmin koti muuttui viime kesänä Suomesta Walesiin ja nyt yritetään jatkaa samalla tyylillä vähemmissä neliöissä ja astetta brittiläisemmässä kodissa. Toki mukana on myös otteita meidän perheen seikkailuista, Walesin kauniista luonnosta, leipomuksista ja kulttuurieroista. Sisustusta ja Lifestyleä sopivassa suhteessa. Tervetuloa kurkkaamaan! Blogin löydät täältä:

  http://www.pastellimaja.blogspot.com

 22. Loistoidea! Näistä lötyyy itsellekin uusia luettavia 🙂

  Omassa Tunne tilat -blogissani toivoisin muiden sisustusjuttujen ohella avata näkökulmia myös siitä, että sisustaminen on paljon muutakin kuin se enemmän esillä oleva visuaalinen puoli. Ekologiset materiaalit, pitkäikäiset hankinnat, designklassikot ja hyvä muotoilu ovat sitä ominta juttuani.

  https://tunnetilatblogi.blogspot.com

 23. Nuapurissa blogissa sisustetaan värikästä lapsiperheenkotia savolaisen lupsakalla otteella. Kotiamme asuttaa 1 ja 3-vuotiaat pojat ja antiesteetikko mies. Tyylini on sopiva sekamelska skandinaavisuutta, retroa, väriä sekä kerroksellisuutta. Välillä postauksen yrittäjyydestä ja noh, elämästä yleensä. Tervetuloa!

  http://nuapurissa.blogspot.fi

 24. Hejssan,

  Kirjoitan sisustusblogia, joka keskittyy vuonna 2011 rakennetun talomme ympärille. Kotona tapahtuu hyvin paljon ja etenkin kevään aikana keskitytään puutarhanhoitoon ja hyötykasveihin. Kotimme on vilkkaan kolmilapsisen perheen temmellyskenttä ja koti kaikilla mausteilla

  Tervetuloa meille : http://www.callithome.net ja insta : @callithomeblog ♥♥

  T. Kati

 25. Kahden sisukkaan pohjalaisen hometaloremontista kertova blogi. Kaksi jästipäätä päätti että me halutaan takasi KOTIA!

  Etelä-Pohjalaista sisua ja huumoria hometalojupakan keskellä. Tervetuloa lukemaan 🙂

 26. Sisustus COCO blogissa seurataan suunnittelija äidin vauhdikasta arkea omassa ja muiden kodeissa, kärsitään jatkuvasta matkakuumeesta ja mielessä jo remontoidaan uuden kodin pintoja (avaimet saadaan elokuun lopussa).

  Rakastan skandinaavista tyyliä, uuden ja vanhan sekoittamisesta keskenään.

  Lämpimästi tervetuloa seuraamaan:

  http://www.sisustuscoco.fi

  Samalla nimellä löytyy myös Instagramista ja Pinterest.

 27. Retromoderni- blogin aloitin v. 2010.Sisustuspainotteisessa blogissani sisustetaan omakotitaloa persoonallisesti; yhdistäen modernia ja retrotyyliä sulavasti toinen toisiinsa. Kesällä tulee paljon piha- ja puutarhajuttua. Väliin myös juttuja Tampereen tapahtumista, vaatteista ja matkustelusta.

  Instassa ja Pinterestistä ja Facesta minut löytää Retromoderni -nimellä. Eikun seuraamaan 😉

 28. Aloitin vuoden alussa ensimmäisen blogini, joka käsittelee arkeeni iloa tuovia asioita. Tähän mennessä sisältö on liikkunut pääasiassa kosmetiikassa ja resepteissä. Sisustamisen olen jättänyt tähän mennessä pois, koska ammennan mielelläni ideoita taitavampien blogeista. 🙂 Tervetuloa seuraamaan! pieniapalojaarjenvaloja.blogspot.fi

 29. Hei kiva idea tämä! Itsekin kaipaan uusia blogeja luettavaksi, koska nämä äitiysloman viimeiset viikot ovat melkoista kitumista ja vauvan syntymän odottamista!

  Olen 27-vuotias Oululainen ja kirjoittelen sisustuspainotteista blogia kolmatta vuotta. Tykkään valokuvauksesta, joten on kiva että kuvia saa jakaa inspiraatioksi muillekin. Ostimme vajaa 4 vuotta sitten vuonna 1998 rakennetun rivitalokolmion, jonka olemme remontoineet pikkuhiljaa itse täysin. Viimeisimpänä keittiöremontti pari viikkoa sitten, josta kuvia tulossa kunhan viimeiset ovet saadaan paikoilleen! 🙂 Sisustustyyliäni kuvailisin skandinaaviseksi ja aika moderniksi, mutta minimalisti en missään nimessä ole joten kotoisuutta ja kerroksellisuutta löytyy. Tervetuloa mukaan!

  Blogini löytyy myös instagramista nimellä onniasuutaallablogi.

 30. Sisustusblogi Livialle

  livialle.blogspot.fi

  Sisustuspainotteinen blogi tuoreen 3-henkisen perheen rivitaloasumisesta. Trendejä, tuunailua, remontointia ja muutakin fiilistelyä.

  Tarkoituksena olisi inspiroida lukijoita trendikkäillä ja usein kohtuullisen edullisilla sisustusratkaisuilla.

  Sisustamisen ohella rakastan myös kirjoittamista ja panostan teksteihin.

  Mukavaa pääsiäistä kaikille!

 31. Kiva idea!

  Blogini kertoo kodin rakentamisesta. Nyt on ollut hieman hiljaiseloa, mutta kohta alkaa tapahtua 🙂 Kerron rakennusprojektista ja uuden kodin sisustamisesta. Jaan tapahtumat, kuvat, ajatukset ja minua inspiroivat asiat. Tervetuloa mukaan!

  kotonahemma.blogspot.fi

 32. Mukava idea!

  Osoitteesta http://www.yourss.fi/ löytyy sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa tehdään omin pikkukätösin kaikenlaista, sisustetaan paritalokotia, ihaillaan kaikkea kaunista ja valokuvataan harrastemielessä. Mukana arjen tunnelmia, juhlamieltä ja välillä matkataan muilla mailla. Tervetuloa tutustumaan ja mukavaa pääsiäisen aikaa! 🙂

 33. Mukavaa pääsiäistä!

  Kiva idea tällainen koonti. Löytyikin pari uutta tutustumisen arvoista blogia täältä.

  Itse kirjoittelen Koti-ikävä & Matkakuuma -blogia. Blogini on pääsääntöisesti sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa välillä myös matkakuumeillaan ja toivottavasti myös päästään toteuttamaan reissuhaaveita.

  Uuden blogini aloitin vuoden vaihteessa ostettuamme ja remontoituamme pienen kaupunkikaksion. Sisustustyyli on rennon moderni, vaalea ja harmaata, uutta ja vanhaa, Ikeaa ja itse tehtyä.

  Tervetuloa tutustumaan!

  Koti-ikävä

 34. Tervetuloa blogini pariin – paikkaan, jossa jaan jokapäiväistä elämääni, tunteitani, toiveitani, pelkoni, intohimoni, unelmiani, heikkouksiani ja ideoitani. Kirjoitan pääsääntöisesti Helsingistä, pohjoismaalaisesta elämäntyylistä, muodista, sisustuksesta, perheestä, matkoista, työstä sekä muista asioista, jotka inspiroivat minua.http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/!

  xxx

  E

 35. Tämä blogi on sisustuspainotteinen blogi, jossa saattaa joskus olla käsityöaiheitakin. Kirjoitan tätä omasta kodistani ja yhteisestä arjesta, elämästä tai diy projekteistamme. Tervetuloa mukaan.

 36. Reilu vuosi sitten aloitin blogin kirjoittamisen rakennusprojektistamme. Ajatuksena oli lähinnä saada erivaiheita kirjattua johonkin, josta niitä voisi sitten muistella. Talomme on Kannustalon Harmaja ja muuttopäivä alkaa lähestyä! Tervetuloa tutustumaan: http://unelmistaelamaan.blogspot.fi/?m=1

 37. Kiva idea, Suvi! Pitkien pohdintojen jälkeen aloitin oman skandityylisen sisustus- ja tyyliblogini uudessa Stoori-portaalissa vuodenvaihteessa. On ollut todella ihanaa kirjoitella omista mielenkiinnon kohteistaan, vaikka ajankäytön hallinta onkin ollut aika haasteellista. Olemme nyt vuoden asuneet uudessa omakotitalossamme ja kirjoittelen paljon kotimme sisustuksesta, rakennusratkaisuista, pihanlaitosta, mutta myös tyylijutuista. Nyt pääsiäisenä pääsen onneksi rauhassa kuvaamaan ja kirjoittamaan lisää juttuja 🙂

  Blogin sivupalkissa kuvailen sisältöä näin: Sisustusintoilua, arjen estetiikkaa, tyylipohdintoja – sekä satunnainen ripaus kahden pikkupojan energiaa. Kirjoittaja ihastelee tunnelmallisia skandikoteja, simppeliä muotoilua ja mielenkiintoisia kontrasteja.

  http://www.stoori.fi/skandilinjalla

 38. Niin kiva haaste, että tähän on ilman muuta osallistuttava! Kirjoitan Kotisaari-nimistä lifestyleblogia, jonka pääaiheita ovat sisustus ja tyyli. Toki mukaan mahtuu kaikenlaista muutakin, joten postausten aiheet vaihtelevat kotijutuista ja päivän asuista käsitöihin, leipomiseen ja meidän kolmilapsisen perheen kuulumisiin:-) Tervetuloa vierailulle!

  http://kohtikotisaarta.blogspot.fi

 39. Hei! Tervetuloa vierailemaan Villa Valko -sisustusblogissani, jossa nautitaan sisustamisesta ja myös muista elämän kauniista ja ihanista asioista. Blogini on pari vuotta vanha ja se keskittyy 2013-valmistuneeseen taloomme ja sen ympärillä tapahtuviin asioihin. Tavallista lapsiperhe-elämää, kaksosperhearkea talossa, jossa on vielä monia projekteja kesken. Mukavaa pääsiäistä Suvi ja kaikki Valkoisen Harmajsn lukijat! 🙂

 40. Täällä onkin jo esitelty monia tuttuja, ihania blogeja!

  Olen 32-vuotias Suvi, blogini nimi on Zubi’s Corner ja kirjoittelen intohimon kohteistani: sisustamisesta, tavallisesta arjesta, liikunnan ilosta, joskus myös vaatejutuista. Tallennan blogiini aika paljon fiiliksiä ja ruuhkavuosien tuntoja – aina ei olla pelkästään aurinkoisissa tunnelmissa, vaikka positiivisuus ja huumori ovatkin tärkeitä juttuja. Olen 3-vuotiaan pojan äiti ja asustelemme ihan tavallisessa, pari vuotta vanhassa rivitalokodissa, jota muokkaan pikku hiljaa enemmän oman näköiseksi. Sisustusblogien joukossa taitaakin vähän vähemmän olla meitä rivariasujia.

  Sisustusfilosofiani on, ettei kerralla tarvitse olla valmista tai täydellistä – hiljaa hyvä tulee. Harkitsen hankintoja tarkkaan ja arvostan skandinaavista muotoilua. Meidän koti onkin lähinnä sekoitus suomalaisia, ruotsalaisia ja tanskalaisia tuotteita. Myös mieheni on kiinnostunut sisustamisesta ja hänen makunsa sekä valintansa näkyvät meillä aika vahvasti.

  Valkoista Harmajaa olen seurannut jo pitkään ja tykkään juuri siksi niin paljon, että täälläkin sisustusfilosofia on suht arkinen ja sellainen, että saa kokeilla, muokata, ei ole niin vakavaa. Arvostetaan hyvää muotoilua ja kauniita materiaaleja, ei aina trendit edellä, vaikka muotiakin seurataan. <3 Aivan ihana blogi, kiitos kaima!!

  Ja vielä osoite omalle blogilleni: zubiscorner.blogspot.fi

 41. Moikka!

  Mun blogissa on parin vuoden ajan seurattuna meidän omakotitalon rakentamista ja nyt kun viimein päästiin muuttamaan, niin blogi on kääntymässä sisustusblogiksi, vaikka itse rakentamisessakin on vielä vähän purtavaa.

  Itse inspiroidun erityisesti blogien kauniista kuvista ja kekseliäästi suunnitelluista yksityiskohdista ja ideoista.

  Hyvää pääsiäistä!

 42. Hei!

  Olen päätyökseni tekstiilityönopettaja ja sivutyönäni sisustussuunnittelen vuoden vanhassa Unelmaneliöt-yrityksessäni. Sisustussuunnittelutöiden lisäksi esittelen blogissani yritykseni tuotteita. Laitan sinne aina myös messu- ja näyttelykuvia, samoin kuin oman parikymppisen kodin päivitysjuttuja. “Maailman toimivimman ja edullisimman” 🙂 kenkäkaapin lisäksi tulossa on myös muita säilytysratkaisuja. Samoin esteettömyyteen liittyviä asioita – ja toivottavasti paljon muutakin 🙂

  Valokuvaamisessa minulla on vielä “hieman” opeteltavaa, ja blogi vaatii muutenkin kehittelemistä. Mutta sisustussuunnitteluun liittyvissä asioissa aion pysyä.

  http://www.unelmaneliot.fi

 43. Pidän ystäväni Pinjan kanssa sisustuksesta, diy -projekteista ja designista inspiraatiota jakavaa blogia 🙂 opiskelen itse muotoilua ja pinja rakennusarkkitehdiksi.

  pikidesign.blogspot.fi

 44. Hei!

  Rakennamme mieheni kanssa modernia hirsitaloa Seinäjoen Asuntomessuille 2016, ja kirjoittelen talon rakentamisesta ja siihen liittyvästä sisustamisesta Talo Markki -blogissa, jonne pääset täältä http://talomarkki.blogspot.fi/. Tervetuloa tutustumaan!

  SInulla on Suvi ihana ja inspiroiva blogi!

 45. Kiva postausidea!

  Olen lueskellut blogeja usemman vuoden ja oman rohkaistuin aloittamaan viime vuodenvaihteessa. Aloittelevana bloggarina olen erittäin onnellinen kaikista vinkeistä ja rohkaisevista kommenteista 🙂

  Tuikkutiellä askeltaa 30+ Tuire Helsingistä. Ajatuksia asumisesta ja arjesta kerrostalokolmiossa, jota sisustetaan pelkistetyllä tyylillä kodikkaaksi kotipesäksi kahdelle aikuiselle. Valittuja paloja sisustuksesta, elämän pienistä ja isoista helmistä. Tervetuloa lukemaan!

  tuikkutiella.blogspot.fi

 46. http://ladyymode.blogspot.fi

  Parikymppisen aloittelevan stylistin muotipainotteinen blogi, jossa ihastellaan arjen kohokohtia, ihastutaan uusiin trendeihin ja välillä jäädään unelmoimaan matkasta New Yorkiin.

  Tervetuloa minun maailmaani!

 47. Hei Suvi ja kiitos mainiosta ideasta! Kaikki nämä blogit täytyykin käydä katsastamassa :).

  Olen blogannut reilun vuoden puutarhasta, diy-projekteista, sisustamisesta ja reissuista nelihenkisen perheen kanssa. Muutimme vuosi sitten uuteen kotiin, joka on pieni ja moderni kaupunkikoti. Palastelen blogissani, miten saan aiemman kaksisataaneliöisen maalaisromanttisen kotini sisustusilmeen kalusteineen muuttumaan raikkaaksi ja moderniksi, alle sataneliöiseksi kaupunkikodiksi – ja mieluusti kierrätyksen tai pienen budjetin avulla! Myös uudistalon puutarhan perustaminen ja pihasuunnittelu ovat blogissa vahvasti tapetilla.

  Tervetuloa käymään ja kommentoimaan!

  terveisin Heli

  http://www.kotonaparas.com

 48. Moi Suvi!

  Sisätiloissa-blogissani (sisatiloissa.blogspot.com) sisustetaan pienillä jutuilla kahden ihmisen vastaremontoitua rivitalokotia. Minulle tärkeintä kotona on lämmin tunnelma, valoisuus ja unelmieni keittiö. Tervetuloa kurkistamaan!

 49. Kiva postaus ja pitääpä lukassa listaus läpi viimeistään huomenna, vasta tulin reissusta.

  Muuttuva Kotini blogissa remontoidaan ja sisustetaan vanhaa rintamamiestaloa, jonka ostimme perheen kanss vuonna 2000. Kotia sisustetaan design klassikoilla ja kirpparilöydöillä. Välillä piipahdetaan myös muiden kodeissa, joissa olen ollut sisustusapuna. Helppoja askartelu idoita on myös luvassa ja tykkäämme perheen kanssa reissata, joten niistä on myös postauksia.

  Kivaa pääsiäistä kaikille, täältä Lapista !!!

 50. Olen saksalais-suomalaisen perheen äiti ja arkkitehdin vaimo ja aloitamme rakentamaan uutta modernia kotia keskelle Saksaa kahden viikon (!!!) päästä. Talo on saamassa paljon vaikutteita varsinkin sisustuksessa Suomesta ja skandinaaviasta. Seurailen paljon suomalaisia blogeja, luen deko-lehteä ja vierailen vuosittain Suomessa asuntomessuilla saadakseni ideoita omaan kotiini.

  Blogiani, jota kirjoitan saksaksi ja englanniksi, voi seurata täällä: http://www.rako6.com

  Kiva idea tämä linkkilista, jospa löytäisin nyt uusia ihania blogeja! 🙂

 51. Hei!

  Minulla on raksa- ja sisustusblogi vähän poikkeuksellisesta talohankkeesta.

  Meillä rakennetaan nelikerroksista townhouse-omakotitaloa ryhmärakentamisena neljän muun pariskunnan kanssa. Talo rakennetaan uudelle asuinalueelle Helsingin Kalasatamaan.

  Suunnittelua, rakentamista, myöhemmin myös sisustamista. Kolmekymppinen minä, mun mies, 3-vuotias tytär ja pari kissaa. Talon piti valmistua jouluksi, mutta kuinka ollakaan, kaikki ei ole mennyt ihan niin kuin piti ja taitaa mennä seuraavaan jouluun ennen kuin päästään muuttamaan.

  Kiva idea tämä listaus! Josko täältä löytyisi itsellekin uusia blogeja luettavaksi.

  Anna

 52. athomeornot Reply

  Hei! Lapsiperheen pyörityksen ohella bloggailen lähinnä sisustamisesta ja juurikin siitä elämän kevyimmästä puolesta. Olemme rakentaneet kivitalomme noin seitsemän vuotta sitten ja laittelemme pikkuhiljaa pihaa ja remppaamme jo kerran tehtyä paremmaksi, mutta todella verkkaisesti fiiliksen ja mahdollisuuksien mukaan. Tykkään hyvästä muotoilusta, toimivasta arjesta ja kirppareista 🙂

  http://athome-or-not.blogspot.fi/

 53. Olipas kattava lista jo kertynyt kivoja blogeja!

  Oman blogini nimi on Kukkala. Se on hyvin kukkapainotteinen sisustusblogi ja sisustuspainotteinen puutarhablogi. Siellä innostutaan, hehkutetaan ja fiilistellään kukkia ja kasveja sisustamisessa; talvella sisällä ja kesällä ulkona.

  http://www.kukkala.fi

  Tervetuloa,

  Sanna

 54. Unelma Onnesta sai alkunsa ensimmäistä omaa kotia etsiessä. Unelmien kodissa on nyt ehditty asua ja remontoida reippaat kaksi vuotta. Remppaaminen alkaisi (toivottavasti) olla jo pikkuhiljaa ohi. Blogissani sisustellaan, unelmoidaan, pyöritään pikkuruisella pihalla ja tehdään käsitöitä. Sisustukseen ja puutarhan hoitoon keskittyvä blogi – ja puutarha – rönsyilee, kuten elämä yleensäkin ja postauksia syntyy lähinnä fiilispohjalta. Tervetuloa! 🙂 http://www.unelmanionnesta.blogspot.com

 55. Pääsiäinen alkaa olla jo ohi, mutta vinkkaanpa oman blogini tänne myös.

  Koti rakennetaan tunteella (http://kotitunteella.blogspot.fi) -blogi kertoo tällä hetkellä energiatehokkaan EPS-harkkotalon rakentamisesta ja sisustusvalinnoista. Olemme päätyneet useassa kohdassa hieman tavanomaisista poikkeaviin valintoihin ja niitä sekä kilpailuttamista olen avannut laajasti. Nyt pintavaiheessa oleva projekti siirtyy pian sisustamiseen ja niin myös bloginkin suunta muuttuu. Tulevat kesät ovat varmaan myös aika pihapainoitteisia.

  Tervetuloa vierailulle!

 56. Monta päivää tätä mietein, mutta tässä se nyt on; http://kuiskausonnesta.blogspot.fi/

  Olen jo useamman vuoden kirjoittanut lähinnä itselleni, mutta jotkut sinne aina joskus eksyy. Kirjoitan tavallisista asioista, lähinnä puutarhasta. Saa käydä kurkkaamassa.

 57. Kirjoitan arkiblogia ja kerron kodista, jossa on värejä, kirpparilöytöjä, ruoan tuoksua, ensimmäisen lapsenlapsen ihastelua, kahden elokuvafriikin täpötäysiä elokuvahyllyjä, villalankaa ja sukankutimia ja proosallista ja lyyristä arkea. Tervetuloa tutustumaan!

 58. Kartanon elämää, sisustamista ja puutarhaunelmia. Tarkkaillaan luontoa ja vuodenaikoja, matkustetaan maailmallakin. Näistä ja monista muista aiheista kirjoittaa Matilda, äiti-ihminen, jo mummiksikin ehtinyt tätönen. Bloggaamisen inspiraatiot tulevat yleensä pienistä asioista, arjen iloista ja hyvistä hetkistä.

 59. Scarletswalkin lifestyle blogissa keskitytään hyvinvointiin, hyvään ruokaan, hyviin tekoihin ja ihanaan arkeen. Nostetaan aina silloin tällöin asioita esiin joista yleinsä ei puhuta mutta ne kuitenkin askarruttavat monen mieltä.

  Yksi lukija sanoi kerran, että blogini on siitä jännittävä kun koskaan ei tiedä mitä siellä odottaa seuraavana aamuna 🙂

 60. suvi m Reply

  Oikein paljon kiitoksia kaikille blogiesittelijöille! 🙂 Jokaisessa blogissa kävin ja tulen käymään piipahtamassa. Osa olikin ennestään tuttuja. Toivottavasti uusia lukijoita löytyi tätä kautta! 🙂

 61. Heipsan

  Minä kirjoitan jo yhdennettätoista vuotta blogia jossa on sitä sun tätä. Milloin runoja, milloin ikuisuusremonttia, milloin kukkia ja joskus kokkaamistakin… <3

 62. Olen seurannut blogiasi pitkään ja kirjoitellut omaani nyt kolme vuotta. Innostuin kirjoittamaan blogia raskaana ollessani ja blogi olikin pitkään vauvapainotteinen. Kunnes lapsi alkoi kasvaa ja muuttua omaksi persoonakseen ja tuntui väärältä kirjoitella hänestä. Sittemmin löysin innostuksen sisustamiseen ja kuin vahingossa aloin kirjoittelemaan siitä blogiini. Nyt blogi onkin sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa siis edelleen nähdään juttuja lapsestani, mutta pääpiste on sisustamisessa. Tervetuloa seuraamaan!

  http://www.montasyytarakastaa.com

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.