terassilla_yla

terassileiri

terassipurjeen_alla_sumea

terassiryhma

terassipurjeen_alla

No eipä siinä kauaa kestänyt, että pääsin täydelliseen lomamoodiin. Yksi aurinkoinen päivä, kasa sisustuslehtiä ja kaffikuppi terassilla = taattu lomafiilis. Lapsetkaan eivät paljon vaadi viihtyäkseen: vain yksi hyvä pallo riittää ja siitä keksitään monenlaisia leikkejä: on tramppafutista ja tramppalentopalloa normaalien palloleikkien lisäksi. Onnea on kaverit naapurissa. Minä kitkin iltapuhteeksi yhden kottikärryllisen rikkaruohoa. Pisimmät ruohot pois. 😉 Paljon kitkettävää jäi vielä, mutta nyt ei huvittanut jatkaa pidempään. Ihana kesäilta!

Translation: I have been enjoying the first warm day on our terrace today. A pile of interior decoration magazines, a large cup of coffee and sunshine – that is my recipe for perfect summer relaxation.

Author

8 Comments

 1. Täällä kans juotu aamun ensimmäiset kahvit ulkona :), oi mie nautin ja tuosta auringosta saa niin paljon energiaa…olenki kesän”lapsi”. Pitäis lähteä loppu terassi öljyämään ja varmaan miljoona fania ympärillä pärräämässä :(. Ihanaa lomaa sulle ja pidetään peukkuja, että säät nyt suosis!!!

  • Aamukahvit ulkona on milteinpä vuoden kohokohtia! 🙂 Auringosta saa kyllä niin paljon energiaa! Hyttysiä ei kyllä tarvisi olla – tuossahan ne pörräsivät seurana, kun kitkin rikkaruohoja. Nyt on sääret täynnä paukamia.

   Ja kiitos lomatoivotuksista! Olen nyt kyllä nauttinut, vaikka kaikenlaista kivaa puuhaakin on riittänyt. 🙂

 2. Hei,
  luin uutisista että Divaani -lehti loppuu syksyllä. Miten Divaani -blogeille käy..?

  • Jep, Divaani-lehti loppuu, mutta Divaani-blogit jatkaa samaan malliin täällä netissä. Tai no varmasti on kaikenlaisia kivoja uudistuksiakin luvassa… 😉

 3. Hei, nyt on pakko kysyä, että mistä olette hankkineet sohvan kuistille? Vastaus löytyisi varmaan jostakin aikaisemmista postauksista, mutta en nyt lähde etsimään sitä. Sohva on siis itsellä etsinnässä, ja polyrottinki ei itseä niin miellytä eli muita vaihtoehtoja on mietittävä.

 4. Hei,

  Voinko kysäistä, mitä terassipuuta teidän terassi on? Meillä menee terassi uusiksi ja pähkäilen vielä uuden materiaalin kanssa.

  Leila

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.