Jee, meillä on vihdoin terassipöytä! Mankku nikkaroi sen tänään minun epämääräisten ohjeideni mukaan. Hyvin meillä tuo yhteistyö pelaa, sillä pöydästä tuli juuri sellainen kuin tarkotinkin. Piirsin epämääräisesti, että millaiset jalkojen pitää olla ja arvioin, että neljä leveää lankkua olisi hyvä leveys ja niin vain se mulle pöydän pyöräytti. Pöytä rakentui kokonaan raksa-ajan jämäpuutavarasta. Paksut lankut taisivat olla rakennustelineistä. Pöydän kansi pitää vielä hioa, mutta sitten on valmista. Saa olla vähän tuollaista rouhean näköistä. Ihanaa, että voi taas syödä ulkona, terassilla.

Kuvista huomaatte, että terassimme on saanut myös rimoituksen ympärilleen. Eilen Mankku nikkaroi sinne myös kätevän säilytyslaatikon, mutta otan parempia kuvia sitten, kun terassi on siivottu… 😉

Ollaan me kyllä lomailtukin, vaikka kaikenlaista puuhaakin on ollut. Tänään oltiin koko iltapäivä uimarannalla ja heitettiin talviturkit.

 

Translation:
I’m so happy that now we finally have a table on our terrace. My husband made it today based on my very vague instructions. We work well together; the table is excatly what I had imagined. 😉

Author

21 Comments

 1. Hienoa! Minullakin on yllättäen aika kätevä mies, en siis ole tiennyt tätä pitkään. 🙂

  Pöytä sopii tosi hienosti noiden tuolien kanssa!

  • On se mukavaa, kun kotona on kätevä mies, joka vielä mielellään tykkää toteuttaa erinäisiä projekteja. 🙂

   Minusta tuo pöytä luo kivan kontrastin modernien tuolien kanssa.

 2. Vautsi, ihanan rouhea vastakohta noille moderneille tuoleille. Nuo leveät kansilankut on ihan mielettömän kivat! 🙂

  • Tuollaiset lankut ovat niin upeita! Katselin niitä heti alusta asti sillä silmällä, että niistä täytyy tehdä jotain. 🙂

 3. Samalla tavalla oman miehen kätevyyttä ihmettelin muutama viikko takaperin, kun tekaisi minulle metallisen pöydänjalan. Tosin teillä niin kuin meilläkin, on miesten rakennustaito kohentunut kahden rakennusprojektin myötä. Tosin huomaa sitä itsekin kehittyneensä ja tässä toisessa projektissa on tullut tartuttua jo huomattavasti viime projektia vaativampiin hommiin. Jotain hyötyäkin tästä huhkimisesta.

  • Niin ja aivan upea pöytä. Hassua, että juuri tuon tapaista olen minäkin alennusmyynneissä meille tehtäväksi ehdottanut.

   • On se jännä, kun joltain onnistuu niin kätevästi kaikki tämmöiset jutut. En kyllä itse olisi saanut tuota pöytää noin nopsaa tehtyä. 🙂 Tokihan rakennusprojektien myötä oppii kaikenlaista.

 4. Mielettömän hieno! Tuon tyyppistä olen ajatellut meillekin. Tekisköhän munkin mies tuollaisen kunhan rappaushommista pääsee.. 🙂

  • Ja hyvin edullinenkin vielä! Ruuvit maksoivat 7 euroa ja puuosathan meillä oli ennestään. 🙂

  • Minäkin tykkään pukkijalallisista pöydistä. Vähän tuosta pöydästä vielä lähtee tikkuja, kun pintaa ei ole hiottu….

 5. Tosi tyylikäs kokonaisuus – jälleen kerran : )! Meillä on myös terassin rimoitus ajankohtainen. Viitsisitkö mitata mikä teillä on rimojen väli ja kuinka leveitä rimat ovat? Olisin kovin kiitollinen tiedosta : )

  • Rimat on hankittu suoraa Kannustalolta (kuuluvat Harmajan mallistoon) ja ne on sahattu vähän viistoon. Samoja ei saa muualta. Mutta kävin mittaamassa ja rimat ovat 3,7 cm leveitä ja rakoa jätettiin 3,4 cm. Terassin toisessa laidassa on rimat suuremmalla välillä ja rako tehtiin niin, että siihen mahtuisi 2 rimaa.

 6. Olen lueskellut blogiasi jo pitkään. Ja usein hämmästellyt sitä, miten samanlaiset asiat viehättävät niin sinua kuin minuakin. Olen saattanut suunnitella, että sitten joskus kun minulla on, niin sitten se on sellainen..Ja taas sinä teit sen! Nimittäin olen haaveillut siitä, että sitten kun joskus meillä on terassi, sinne tulee mustat Mastersit ja itse tehty rouhea pöytä. Kerrassaan upea yhdistelmä!

  • Sukulaissieluja siis. 🙂
   Tuo pöytä kyllä onnistui minustakin yllättävän hyvin. Ja pidän juuri tällaisista kontrasteista.

 7. Aivan upea pöytä! 🙂 Rimoitus terassin ympärillä on myös kaunis ja ihanan ilmavan näköinen 🙂

  • Meillä on tullut tuota rimoitusta nyt aika moneen paikkaan. Vielä täytyy tehdä yksi reissu Kannustalon tehtaalle hakemaan lisää rimaa, että saadaan saunarakennuksenkin yhteyteen. Tykkään siitä kovasti. Se viimeistelee julkisivun.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.