Takana on melko kiireinen viikko, joten olen innolla odottanut viikonloppua. Hitaita aamuja ja omaa aikaa sohvan nurkassa. Ehdin nyt vihdoin syventyä tarkemmin myös uusimpaan Divaani-lehden numeroon. Siihen viimeiseen. Tämän jälkeen Divaani-lehteä ei enää saa. Vaikka tieto lehden loppumisesta tuli jo kesällä, haikea olo iski oikeastaan vasta nyt lukiessa lehden tarinaa päätoimittaja Jennyn pääkirjoituksesta ja lehden sivuja plaratessa. Minusta Divaani-lehti täydensi sopivasti suomalaista sisustuslehtivalikoimaa olemalla juuri oikeassa määrin trendikäs ja samalla kotoinen. Se erottui muista lehdistä ja vie lukijat matkalle myös ulkomaisiin koteihin. Divaania tulee ikävä!

viimeinen_divaani

divaani_lukuhetki

divaani_lehti

Divaaniblogit-sivusto säilyy kuitenkin vielä ja uskon, että tulemme keksimään kaikenlaista kivaa sisältöä tänne netin puolelle. Uudistusta tuntuu olevan meneillään monella saralla tällä hetkellä ja onkin jännittävää seurata mihin suuntaan blogimaailma on kehittymässä. Silti minä ainakin haluan edelleen napata inspiroivan sisustuslehden kainalooni ja käpertyä sohvannurkkaan kahvikupposen kanssa hitaaseen rentoutumishetkeen. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Translation: The last issue of Divaani magazine is in stores right now. I am so going to miss this magazine! But life goes on and this site, Divaaniblogit, will continue and I am sure we’ll come up with interesting content in the future as well. Have a relaxing weekend!

Author

2 Comments

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.