Minäkin sain nyt blogeissa kiertävän sisustushaasteen: “Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa: Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!“. Kiitos Modernisti Kodikkaan Kerttu ja Image Black and White.

Tämä olikin vähän kinkkisempi haaste, sillä emme oikeastaan tarvitse mitään suurta. Ja jos saisin 2500 euroa sisustukseen, niin mielummin ostaisin sillä muutaman kalliimman tuotteen kuin paljon pikkusälää. Tai sijoittaisin tuon summan takkaan, jota meillä ei talossa (vieläkään) ole. No mutta pysytään haasteen linjassa kuitenkin. Mutta erityisen syksyisiä nämä eivät ole, vaikka sitä haasteessa pyydettiin.

sisustushaaste

Jos minun pitäisi käyttää 2500 euroa sisustamiseen, valitsisin ajattomia designklassikoita, joista on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin ja toivottavasti joskus myös omille lapsille. Ostoskoriin valikoituisi kaksi kappaletta Artekin 60 -jakkaroita, Louis Poulsenin AJ-valaisin sopisi hyvin meidän työhuoneeseen, olohuoneessa puolestaan olisi hyvin tilaa kahdelle Hansenin Y-tuolille ja Flosin Parentesin sijoittaisin makuuhuoneeseen. Jaahas, tuoli- ja valaisinfriikki pääsi näköjään taas valloilleen.

Annan haasteen eteenpäin seuraaviin blogeihin:

Näköisiä kulmia

Musta ovi

Form follows function

 

Translation: This is a blog challenge, where the idea is to choose something for your home in the worth of 2500 euros. I would choose timeless design classics.

Author

9 Comments

 1. Kiitos Suvi haasteesta! Tuolle Sisustuskeijulle olisi todellista käyttöä, kun kotimme vaihtuu 30-neliöstä 200-neliöön 😉 Toisaalta, vaikka Keijua ei kuuluisikaan, aina on ihanaa haaveilla..

  • Niinpä, haaveilu on aina kivaa. Ajattelinkin, että tämä haaste sopisi teille. 🙂

 2. Kiitos Suvi haasteesta! Olin valmistautunut haasteeseen, kun ajattelin sen kohdalle ehkä osuvankin ja sitä kautta olen tehnyt jo luonnoksiin alustavan postauksen aiheesta. Mua nauratti se, että ihan samoilla sanoin aloitin postauksen kuin sinäkin. Ei edullisempaa pikkusälää, vaan jotain isompaa mihin muuten ei heti olisi varaa 🙂

 3. Hei teillä on upea työhuoneen pöytä. Olen itse harkinnut lähes samanlaista koivuvanerisesta levystä Hayn pukkijaloikka. Tarkoituksena olisi neljän hengen pöytä. Osaisitko auttaa, minkä pituinen pöytälevyn tulisi olla, jotta neljä tuolia mahtuu hyvin? Tila ei anna myöten ihan kauheasti, mutta pöydän tulisi olla ehdottomasti käytännöllisen kokoinen. Tietysti riippuu tuolien mallistakin, mutta jos ajattelee sen ihan keskimääräisillä keittiön tuoleilla. Tuoleja ei ole vielä hankittu.

  Minkä kokoinen tuo teidän työpöydän levy on? Eli yhdelle tuolipaikalle riittävä koko?

  Kiitos!

  • Minäkin voin auttaa koon kanssa 🙂 Standardin mukaan yhtä tuolia varten tulisi pöydässä olla 60 cm, eli minimikoko neljän hengen pöydälle olisi 120 cm pitkä. Mutta noiden pukkijalkojen kanssa suosittelen vähän pidempää kantta, esim. 140 cm. Meillä on terassin pöytänä juurikin nuo Hayn pukkijalat ja siihen on teetetty 150×80 cm kansi. Se toimii hyvin ja varmasti toimisi myös hiukan lyhyempänäkin.

   • Kiitos sikko avusta! 🙂 Veera, tuo Annen vastaus on varmasti pätevä (ammattilaisen suusta). 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.